Werken aan je leidinggevende capaciteiten

Gewoon-Trainen verzorgt veel verschillende trainingen en workshops voor leidinggevenden, waarin alle facetten van leidinggeven aan de orde komen. Natuurlijk op een inspirerende, vernieuwende manier die ook ervaren managers aan het denken zet. De drie modules: Leiding geven aan jezelf, leiding geven aan een ander en leidinggeven aan een groep worden verzorgd in samenwerking met een bondscoach en een scheidsrechter. Ons aanbod wordt iedere maand groter. Een aantal workshops wordt in de vorm van open-trainingen aangeboden.

Workshop Omschrijving Trainingsdata Lokatie Aanmelden
Coachen als de bondscoach In deze leergang combineren we de ervaring van bondscoaches uit de topsport met de ervaring van coaches van overheidsorganisaties en –medewerkers [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Beschikbaar Utrecht Details & aanmelden
Masterclass Coachend Leidinggeven Leidinggevenden vervullen een cruciale rol als het gaat om medewerkers in beweging krijgen.Gewoon-Trainen verzorgt een Masterclass ‘Coachend Leidinggeven’, waarbij de rol van leidinggevenden en/of HR-adviseur bij het leidinggeven aan veranderingen centraal staat. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Utrecht Details & aanmelden
Masterclass Coachend Leidinggeven – 1-daagse Leidinggevenden vervullen een cruciale rol als het gaat om medewerkers in beweging krijgen.Gewoon-Trainen verzorgt een Masterclass ‘Coachend Leidinggeven’, waarbij de rol van leidinggevenden en/of HR-adviseur bij het leidinggeven aan veranderingen centraal staat. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Beschikbaar Utrecht Details & aanmelden
Masterclass Fluitend Leidinggeven In deze masterclass komen alle vaardigheden en kennis aan bod die er voor zorgen dat jij het verschil kunt maken in jouw rol als leidinggevende. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Beschikbaar Utrecht Details & aanmelden
Resultaatgericht Samenwerken in verbinding De leergang Resultaatgericht samenwerken in verbinding verbindt mens en regie en bestaat uit vijf workshops van een dagdeel. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Beschikbaar Utrecht Details & aanmelden
Tegengas De meeste professionals vinden het meest moeilijke om mee om te gaan… weerstand. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Beschikbaar Utrecht Details & aanmelden