Resultaatgericht Samenwerken in verbinding

Omgaan met je baas
27/03/2015
Zakelijk Flirten voor gevorderden
24/04/2015
Toon alles

Resultaatgericht Samenwerken in verbinding

Omschrijving

In je werk geef je inhoud aan de regiefunctie van de organisatie. Hoe je samenwerkt met de partijen in de omgeving, hoe je je profileert, de manier waarop je samen met anderen werkt aan co-creatie van beleid zijn kerncompetenties in jouw functie geworden.

De leergang Resultaatgericht samenwerken in verbinding verbindt mens en regie en bestaat uit vijf workshops van een dagdeel. De totale doorlooptijd van de leergang bedraagt vier maanden en start met een telefonisch doelstellend gesprek.

 

Alle trainingen worden verzorgd door een ervaren programmamanager die veel ervaring heeft bij verschillende gemeentelijke, provinciale en landelijke projecten in combinatie met een uitstekende trainer met veel kennis van overheidsorganisaties.

Door onze jarenlange ervaring en grote betrokkenheid bij een groot aantal gemeentelijke, provinciale en rijksoverheidsorganisaties, weten we wat er leeft binnen jouw vakgebied.

We maken voortdurend de verbinding tussen theorie en praktijkervaring vanuit diverse organisaties met jouw persoonlijke ambities en leervragen. De training laat aan de hand van praktijkvoorbeelden de do‟s en don‟ts zien van co-creatie.

Module 1: Je nieuwe rol in het netwerk. In de eerste module gaan we in op veranderingen in de omgeving en het functioneren in een netwerksamenleving. Wat zijn belangrijke trends? We gaan in op de gevolgen voor jouw organisatie en jouw eigen rol en werkzaamheden.

Deelnameprijs workshop: 155 euro (incl. vragenlijst, materiaal, locatie, koffie en thee etc..)

Module 2: Resultaat met een U-bocht. Iedere organisatie maakt onderdeel uit van een systeem. Wat betekent dat voor jouw aanpak? Aandacht voor de U-theorie en welke aanpak er nodig is om tot resultaten te komen. Daarnaast gaan we o.a. in op co-creatie en systeemanalyse en doen ervaring op met de U-theorie in de praktijk.

Deelnameprijs workshop: 155 euro (incl. vragenlijst, materiaal, locatie, koffie en thee etc..)

Module 3: Spinnend in het web

Deze module gaat over Netwerkend (samen)werken. Je analyseert jouw eigen netwerk.    Hoe liggen de verhoudingen en welke rol heb je zelf? Hoe krijg je mensen mee? Welke strategieën kun je inzetten voor een duurzaam netwerk en een goed lopende samenwerking?

Deelnameprijs workshop: 155 euro (incl. vragenlijst, materiaal, locatie, koffie en thee etc..)

Module 4: Grip op processen

Hoe kun je op een procesmatige manier met concepten en samenwerkingsnetwerken aan de slag? Hoe jou je ruimte voor ontwikkeling en stel je opdrachtgevers toch in staat om besluiten te nemen? Wat voor type procesmanager ben jij en wat betekent dat voor jouw verbinding met de omgeving?

Deelnameprijs workshop: 155 euro (incl. vragenlijst, materiaal, locatie, koffie en thee etc..)

Module 5: De Ontwerpfabriek. Hoe kom je van een idee tot een levensvatbaar concept waar mensen enthousiast over zijn? Welke stappen doorloop je om van een vraag tot een uitgewerkt product of dienstverlening te komen? Hoe kun je werken aan meer creativiteit? Wie betrek je belanghebbenden en op welke manier? Hoe zorg je dat iedereen z’n rol pakt?

Deelnameprijs workshop: 155 euro (incl. vragenlijst, materiaal, locatie, koffie en thee etc..)

Iets voor jou

De leergang Coachen is samengesteld voor ambtenaren die in hun functie invulling willen geven aan meer co-creatie, verbinding en omgevingsbewust(er) werken.

Resultaat

Je hebt op een verrassende manier kennis en ervaring opgedaan van alle facetten van je werk die relevant zijn om resultaatgerichter te kunnen samenwerken met verschillende partijen in je werk.

Deelnameprijs Leergang Resultaatgericht Samenwerken in Verbinding (5 workshops)

Totaal: 775 euro (incl. vragenlijst, materiaal, locatie, koffie en thee etc..)

Data

Resultaatgericht werken in Verbinding 1 Je Nieuwe Rol – 2/11 ochtend
Resultaatgericht werken in Verbinding 2 Resultaat met een U-bocht –  2/11 middag
Resultaatgericht werken in Verbinding 3 Spinnend in het Web – 16/11 ochtend
Resultaatgericht werken in Verbinding 4 Grip op het proces – 16/11 middag
Resultaatgericht werken in Verbinding 5 De Ontwerpfabriek – 30/11 middag

Inschrijven

Gewenste startdatum
2 dagen1 dag
Uw gegevens
Dhr.Mevr.
[templatera id=”2978″]

Informatie