Masterclass Fluitend Leidinggeven

Samenwerken aan nóg beter
09/10/2015
Duurzaam Succesvol
16/03/2016

Masterclass Fluitend Leidinggeven

fluitende-ambtenaar

Vier onderscheidende workshops voor leidinggevenden!

Inhoud

Je wilt een flinke stap maken in jouw ontwikkeling. In deze masterclass komen alle vaardigheden en kennis aan bod die er voor zorgen dat jij het verschil kunt maken in jouw rol als leidinggevende. Je leert hoe je een omgeving creëert waarin jij de doelstellingen van jouw organisaties realiseert, medewerkers net dat stapje harder willen zetten en jij fluitend naar je werk gaat. Een serie Workshops die gegarandeerd gaat zorgen voor eyeopeners!

Aan de orde komen o.a. beslissingen nemen, het maken en handhaven van duidelijke spelregels in jouw team, vergroten van spelinzicht en organisatiesensitiviteit, beter waarnemen en communiceren, omgaan met weerstand en kritiek en werken aan je eigen vitaliteit.
De Masterclass wordt verzorgd door Kevin Blom en Erik Kaptein en bestaat uit vier Modules van een dag.

Module 1: Fluitend Leidinggeven. Het opstellen en handhaven van spelregels.

Module 2: Spelinzicht, communicatie en waarnemen.

Module 3: Omgaan met kritiek en mentale weerbaarheid

Module 4: Werken aan vitaliteit en Fluitend Leidinggeven in de praktijk.

 

Iets voor jou

De Masterclass is vooral geschikt voor leidinggevenden in alle branches die een operationeel team aansturen.

Resultaat

Je hebt op een verrassende manier kennis opgedaan van alle facetten van leidinggeven en geleerd op een andere manier te kijken naar jouw rol als leidinggevende.

Na de masterclass ben je nog beter in staat om het beste uit jouw mensen te halen. Je hebt geleerd om teams nog beter aan te sturen en een werkomgeving te realiseren waar mensen met plezier werken aan het realiseren van doelstellingen.

Werkwijze

Stap 1. De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats waarin de thema’s waarop jij je wilt ontwikkelen worden besproken. Deze informatie wordt door ons gebruikt om de inhoud van de masterclass nog beter af te stemmen op jouw ambities en leervragen Hierdoor haal je zoveel mogelijk rendement uit de workshops.

Stap 2. De training

De vierdaagse masterclass Fluitend Leidinggeven wordt verspreid over een periode van vier maanden gegeven. Het trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van inspirerende inleidingen vanuit de dagelijkse KNVB- en organisatiepraktijk, afgewisseld met theoretische inzichten en praktijk opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is bijzonder afwisselend en zo opgezet dat je zowel van de scheidrechter, trainer als van elkaar leert. Voor iedere workshop werk je een opdracht uit.

Stap 3. Het support-programma

In de Masterclass doe je veel nieuwe inzichten op die je meteen in jouw dagelijkse praktijk kunt inzetten. Ook na de masterclass blijf je fluitend leidinggeven. Wij bieden een support-programma aan waarin je als deelnemer gedurende twee maanden kunt blijven klankborden over de uitdagingen waar jij in jouw organisatie tegenaan loopt.

Deelnameprijs

Deelnameprijs: € 2.495,-. Intake, syllabus, trainingsmaterialen, certificaat en het support-programma zijn inbegrepen in de prijs.

Dit bedrag is exclusief € 47,50 per dag voor het dag arrangement en exclusief BTW.

Data

Zie data in het rechter blok.

Inschrijven

Gewenste startdatum
Uw gegevens
Dhr.Mevr.

Informatie