Werken aan vaardigheden en kennis

Omschrijving

Hoe vertel ik een collega op een goede manier dat dingen nog beter kunnen? En dat die collega daar dan ook wat mee doet en de onderlinge sfeer beter wordt? Hoe ga ik zelf om met de feedback die ik krijg? In deze workshop krijg je praktische tips om te werken aan verbeteringen.

Als voorbereiding wordt de Vragenlijst communicatiestijl en conflicthantering ingezet.

Inschrijven

Gewenste startdatum
Uw gegevens
Dhr.Mevr.
[templatera id=”2978″]
Workshop Omschrijving Trainingsdata Aanmelden
Samenwerken aan nóg beter Hoe vertel ik een collega op een goede manier dat dingen nog beter kunnen? [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Zakelijk flirten De manier waarop je een boodschap brengt, is meestal nog belangrijker dan de inhoud. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Zakelijk Flirten voor gevorderden Deze workshop is het vervolg op de workshop Zakelijk Flirten. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Omgaan met je baas Het is soms niet eenvoudig te begrijpen waarom een leidinggevende bepaalde keuzes maakt en dingen aanpakt. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Mentale kracht Iedereen heeft weleens van die momenten dat je met meer zelfvertrouwen in het leven én je werk zou willen staan. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Succes met stress Vaak wordt gedacht dat stress altijd negatief is. Veel mensen hebben echter een zekere mate van druk nodig om de beste prestaties neer te zetten! [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
De Roze Olifant Er zijn veel grijze olifanten, maar eens in de zoveel tijd wordt er een roze olifant geboren. Die valt op! [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden