Werken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Duurzaam Succesvol

In het programma Duurzaam Succesvol van Gewoon-HR komen inspirerende, vernieuwende workshops, grote praktijkkennis van de arbeidsmarkt en de wetenschappelijke kennis van TNO samen.

Het programma bestaat uit twaalf korte workshops, de inzet van verschillende e-assessments en drie individuele coachingsgesprekkenen.

Gedurende het programma volg je korte workshops van een dagdeel. Alle thema’s die samen de duurzame inzetbaarheid van iemand bepalen komen aan de orde; Vakkennis en Vaardigheden, Werk-Privé-balans, Motivatie en Betrokkenheid en Gezondheid en Vitaliteit. Deze workshops zijn:

 • Hoe maak ik mijn werk (nog) leuker?
 • Duurzaam Succesvol. Aan de slag met je persoonlijke loopbaanplanning.
 • Mijn Succesverhaal. Op welke resultaten ben ik trots en wat biedt dit voor mogelijkheden?
 • Doelen stellen. Resultaatgerichter denken en handelen i.s.m. een bondscoach.
 • Mentaal Fit. Praktische tips om (nog) alerter te zijn op je werk i.s.m. een vitaliteitsexpert.
 • Werk en privé in balans. Hoe combineer je ambitie bij het NJI met uitdagende wensen in de privésituatie, en omgekeerd? Deelnemers leren van elkaar en de docent.
 • Persoonlijke Effectiviteit. Effectiever en Efficiënter omgaan met beschikbare tijd en talenten.
 • Mentale weerbaarheid. Omgaan met kritiek en de druk van je omgeving i.s.m. de KNVB.
 • Zakelijk flirten. Doelen bereiken door de inzet van positieve aandacht voor een ander.
 • Succes met stress. (Nog) beter omgaan met stress!
 • Toekomst van werk. Informatie en effecten van veranderingen op de arbeidsmarkt
 • Anders presenteren/ De Roze olifant. Hoe presenteer ik mezelf (nog) beter? We gebruiken technieken uit de reclame en marketing om te werken aan manieren waarop mensen zich kunnen onderscheiden in gedrag en presentatie die bij hun past i.s.m. een creatief directeur van een reclamebureau.
 • (Optioneel) Samenwerken onder hoogspanning; werken aan een betere samenwerking, omgaan met verschillende inzichten, effectief communiceren i.s.m. een topscheidsrechter uit het betaald voetbal.

De workshops die je volgt worden gegeven door ervaren trainers/loopbaancoaches die jouw branche en de arbeidsmarkt kennen. We zorgen voor bijzondere bijeenkomsten door o.a. de inzet van inspirerende experts zoals bondscoaches, scheidsrechters, vitalteitsexperts, een reclame expert e.d.

Tijdens het programma heb je drie individuele gesprekken met een ervaren loopbaancoach of vitaliteitscoach waarin je persoonlijke vragen en uitdagingen verder kunt uitdiepen.

Je kunt gedurende het programma gebruik maken van meer dan 20 tools en e-assessments die je objectieve feedback opleveren over jouw inzetbaarheid en actiepunten om deze te vergroten.

De uitkomsten kun je inbrengen in de workshops en in de individuele coachingsgesprekken.

Inschrijven

Gewenste startdatum
Uw gegevens
Dhr.Mevr.
Workshop Omschrijving Trainingsdata Aanmelden
Duurzaam Succesvol In het programma Duurzaam Succesvol van Gewoon-HR komen inspirerende, vernieuwende workshops, grote praktijkkennis van de arbeidsmarkt en de wetenschappelijke kennis van TNO samen. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Je baan en thuis in evenwicht Het is een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen werk en privé. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Sterk in je werk Doelstelling van het programma is (nog meer) na te denken over het handhaven van c.q. het vergroten van hun eigen inzetbaarheid. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Samenwerken aan Veiligheid In het programma Duurzaam Succesvol van Gewoon-HR komen inspirerende, vernieuwende workshops, grote praktijkkennis van de arbeidsmarkt en de wetenschappelijke kennis van TNO samen. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Energie op je werk Ieder mens heeft zijn eigen bioritme dat bepaalt op welke momenten bepaalde activiteiten het beste kunnen worden uitgevoerd. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Jobcrafting Je hoeft niet altijd te solliciteren om een leukere baan te krijgen. Ook jouw huidige baan kan nog leuker. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Zakelijk Flirten voor gevorderden Deze workshop is het vervolg op de workshop Zakelijk Flirten. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Omgaan met je baas Het is soms niet eenvoudig te begrijpen waarom een leidinggevende bepaalde keuzes maakt en dingen aanpakt. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Mentale kracht Iedereen heeft weleens van die momenten dat je met meer zelfvertrouwen in het leven én je werk zou willen staan. [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden
Succes met stress Vaak wordt gedacht dat stress altijd negatief is. Veel mensen hebben echter een zekere mate van druk nodig om de beste prestaties neer te zetten! [my-repeating-dates field=”wpcf-workshop-data-start” strtotime=”Today” style=”text” format=”d/m/Y” separator=”
“]
Details & aanmelden