Nieuws

[wp-rss-aggregator limit="5"]
19/03/2015

Masterclass loopbaanontwikkeling is een groot succes

Gewoon-HR biedt als samenwerkingspartner van het FCB een Masterclass aan voor leidinggevenden. De kosten van de masterclass worden door FCB en het ministerie van SZW volledig vergoed in de sectoren Welzijn, Kinderopvang en tenminste 75% in de Jeugdzorg!
19/03/2015

Gewoon-HR wint opnieuw aanbesteding provincie Utrecht!

Gewoon-HR is opnieuw gekozen als preferred supplier van de Provincie Utrecht op het gebied van Assessments, Loopbaanbegeleiding en Outplacement.
08/08/2015

Het resultaat was boven verwachting

Dankzij subsidies van de overheid en sociale partners is scholing goedkoper dan ooit voor medewerkers in de branche W&MD. Iedereen kan gratis of heel voordelig een training van zijn gading volgen. Speciaal voor managers is er de tweedaagse Masterclass “Leidinggeven aan loopbaanontwikkeling”.
10/08/2015

Fluitend Leidinggeven met Kevin Blom

De Fluitende Leider is een initiatief van trainings- en adviesbureau Gewoon-HR en KNVB-scheidsrechter Kevin Blom. In onze managementtrainingen laten we je anders kijken naar jezelf, jouw vak en de mensen waaraan je leiding geeft.
25/02/2016

Symposium Duurzame Inzetbaarheid groot succes

2 februari jl. vond ons symposium "Succesvol implementeren van duurzame inzetbaarheid" plaats dat wij i.s.m. de Gemeente Bronckhorst en het Vitaliteitcentrum organiseerden. Het symposium was een groot succes en wij kijken er met veel plezier op terug!
25/02/2016

Gewoon-HR rondt veiligheidstrainingen bij Twence af

Gewoon-HR heeft alle medewerkers, leidinggevenden en directie van Twence getraind. Twence wil werken aan nog meer veiligheidsbewustzijn bij haar medewerkers. Kern van de gewenste aanpak is medewerkers te trainen in het aanspreken van elkaar op onveilig gedrag op de werkvloer. We hebben ervoor gekozen niet alleen aandacht te geven aan het aanspreken op gedrag wat anders zou kunnen, maar vooral aan complimenten.
22/03/2016

Beetje groen, groot effect op duurzame inzetbaarheid

Wij zijn de lente goed begonnen met een inspirerende lente ontbijtsessie 21 maart jl. Op het menu ons nieuwe programma Natuurlijk Inzetbaar©. In 1,5 uur zijn we meegenomen in wat het effect van natuur op inzetbaarheid kan zijn. En hebben we een en ander in de praktijk gebracht door bewegende gesprekken in de natuur over functioneren en toekomst. Dit alles in de prachtige omgeving van Fort aan de Klop!
28/07/2016

Zomerdag voor FMVG medewerkers van TU Delft

Gewoon-HR mocht de jaarlijkse FMVG Zomerdag verzorgen voor TU Delft. Circa 150 facilitair medewerkers krijgen van hun directie deze dag aangeboden met als thema gastvrij en duurzaam. Met De Hartelijke Dames, 9 verschillende inspirerende workshops, ludiek vervoer in de vorm van een treintje, tuk-tuks, Segways en tandems, én live muziek kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde dag.