Zomerdag voor FMVG medewerkers van TU Delft

Beetje groen, groot effect op duurzame inzetbaarheid
22/03/2016
Toon alles

Zomerdag voor FMVG medewerkers van TU Delft

Gewoon-HR mocht de jaarlijkse FMVG Zomerdag verzorgen voor TU Delft, die op 7 juli jl. plaatsvond. Circa 150 facilitair medewerkers krijgen van hun directie deze dag aangeboden. Dit jaar is het thema gastvrij en duurzaam.

De dag begon om 09:00 met een warme en hartelijke ontvangst van de Hartelijke Dames bij de Aula. Vervolgens is iedereen door de Hartelijke Dames meegenomen naar het Cultuurgebouw voor de plenaire sessie.

Met een prachtig kort introductielied en de bekende Japanse Monday Morning Warming Up hebben de Hartelijke Dames iedereen in de ontspanstand gebracht en is de dag open en actief gestart.

Na de plenaire sessie konden de medewerkers deelnemen aan 9 inspirerende workshops in stijl van het thema: gastvrije, duurzame spelen. Deze workshops vonden plaats op diverse locaties binnen de campus. Om op die verschillende locaties te komen was ludiek vervoer geregeld in de vorm van een Oudhollands treintje, tuk-tuks, Segways en tandems. Hiervan werd volop gebruik gemaakt. En was er niets meer beschikbaar had men altijd nog de benenwagen.

Bij een mooie, inspirerende en ontspannende dag hoort een geweldige afsluiting. Onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke barbecue was er live muziek van De Helden en gingen de voeten van de vloer.

Met veel plezier kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Dia1a Dia2