Beetje groen, groot effect op duurzame inzetbaarheid

Gewoon-HR rondt veiligheidstrainingen bij Twence af
25/02/2016
Zomerdag voor FMVG medewerkers van TU Delft
28/07/2016
Toon alles

Beetje groen, groot effect op duurzame inzetbaarheid

Wij zijn de lente goed begonnen met een inspirerende lente ontbijtsessie 21 maart jl. Op het menu ons nieuwe programma Natuurlijk Inzetbaar©. In 1,5 uur zijn we meegenomen in wat het effect van natuur op inzetbaarheid kan zijn. En hebben we een en ander in de praktijk gebracht door bewegende gesprekken in de natuur over functioneren en toekomst. Dit alles in de prachtige omgeving van Fort aan de Klop!

Duurzame inzetbaarheid

De wetenschappelijke onderbouwing van het grote effect van natuur op mensen is groot. Een klein beetje groen blijkt al verrassend veel invloed te hebben! Zo zet natuur hersenen in een ‘mindset’ gericht op leren en reflectie. En dat is precies wat je wilt bereiken wanneer het om dit thema gaat!

Het thema Duurzame inzetbaarheid staat ongetwijfeld ook bij jou op de agenda.
De vraag is inmiddels niet meer óf maar hóe je daar als leidinggevende of HR-afdeling invulling aan gaat geven.

Hoe vergroot je het enthousiasme bij medewerkers om mee te doen aan activiteiten die leiden tot vergroting van hun eigen inzetbaarheid en vitaliteit? Wij kennen een oplossing die veel mensen aanspreekt….

De oplossing ligt buiten…

De afgelopen tijd is er door een aantal werkgevers, werknemersorganisaties en verschillende creatieve aanbieders een aanbod samengesteld dat aansluit bij de wensen van veel werknemers. Daarbij wordt intensief samengewerkt met diverse natuurbeheerders en natuurorganisaties.

Natuurlijk Inzetbaar©

Het concept Natuurlijk Inzetbaar© is een nieuw programma van Gewoon-HR en wordt inmiddels bij een aantal organisaties ingezet. We combineren workshops, faciliteiten en interventies op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid met activiteiten in de natuur en gebaseerd op inzichten uit de natuur. Hierdoor laten we je verrassende manieren zien waarop je natuur kunt gebruiken in jouw beleid met betrekking tot inzetbaarheid en vitaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, bel of mail ons!

20160321_082941-COLLAGE