Maatwerk Programma’s

Leervragen verbinden we aan de doelstelling van jouw organisatie, jouw team en aan de kenmerken en wensen van jouw medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat we met de beschikbare tijd en middelen zo veel mogelijk bereiken met de trainingen die we voor jouw organisatie samenstellen en verzorgen.

Je bent lid van een MT of directie en hebt in je loopbaan al de nodige opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van leidinggeven. Toch wil je met de collega’s uit je team eens van gedachten wisselen over leidinggeven binnen jouw organisatie. Maar dan wel op een inspirerende en verrassende manier!

De Fluitende Leider heeft een kort programma ontwikkeld speciaal voor ervaren managers. We combineren daarin de ervaringen van een topscheidsrechter met jouw ervaring als eindverantwoordelijke voor een organisatie(onderdeel). Aan de orde komen o.a. beslissingen nemen, het maken en handhaven van duidelijke spelregels in de organisatie, omgaan met weerstand en kritiek en werken aan vitaliteit.

Het programma wordt verzorgd door een bekende KNVB-scheidsrechter in combinatie met een ervaren facilitator.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

Duurzaamheid is een thema binnen veel organisaties. Logisch, iedere organisatie wil graag goed gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers. In steeds meer Cao’s worden dan ook afspraken gemaakt over manieren om actief aan de slag te gaan met het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Maar hoe zorg jij ervoor dat de collega’s in jouw organisatie ook op langere termijn een bijdrage kunnen blijven leveren? Dat ze dat met plezier doen? En vooral, dat medewerkers zich hier ook zelf verantwoordelijk voor voelen voor hun blijvende inzetbaarheid en in actie komen?

Wij bieden verschillende programma’s die leiden tot meer aandacht voor loopbaan, vitaliteit en ontwikkeling bij zowel leidinggevenden als medewerkers.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

Programma binnen een overheidsorganisatie waarbij medewerkers aan de slag gingen met het thema en de uitkomsten vastlegden in videoclips die m.b.v. muzikanten en cameramensen tot stand kwamen.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

Ontwikkelprogramma voor medewerkers van drie gemeenten in een fusieproces gericht op meer hospitality en hostmanship binnen de nieuw te vormen organisatie.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

In een verrassende werkvorm werken leidinggevenden aan een (nog) betere samenwerking. De managementgames worden natuurlijk aangepast aan de situatie binnen de organisatie en kunnen worden verzorgd in samenwerking met experts uit de sportwereld.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

Inspirerend Leiderschapsprogramma’s voor middle management gericht op het verder ontwikkelen van de managementvaardigheden bij o.a. technische productieorganisaties. Daarnaast managementprogramma’s m.b.t. de invoering van integraal werken.

Jaarlijks Professionaliseringsprogramma voor vastgoedmedewerkers van ministeries waarin een aansprekende casus wordt uitgewerkt met de deelnemers en een bij de training betrokken advocaat, rentmeester, taxateur en vaardighedenexpert (zie ook www.svoo.nl).

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

Programma Plezierig Werken gericht op het vergroten van de in- en externe klantgerichtheid voor medewerkers van alle stafafdelingen bij een grote zorginstelling.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.

Programma’s voor medewerkers en leidinggevenden van een grote gemeente m.b.t. omgevingsbewustwerken.

Ik wil meer weten over deze training
Dhr.Mevr.
Training Omschrijving Details